براتون تعریف کردم که چه شد که من به دنیای وبلاگ‌ها قدم گذاشتم و چه شد که در نهایت این همه سال نوشتم . وبلاگ برای من چندین و چند تعریف دارد و همه این تعریف‌ها جدای از تخصصی بودن، حسی‌اند . من به وبلاگ و نوشتن وبلاگ احساس دارم و یادم نمی‌آید بعد از اینکه دیدم می‌توانم برای خودم یک سایت داشته باشم روزی آمده باشد که بدون وبلاگ بوده باشم . ۱۶ شهریورماه روز وبلاگ‌نویسی فارسی است . روزی که برای اولین بار سلمان جریری اولین پست خودش را منتشر کرد و پس از مدتی این روز را روز وبلاگ‌نویسی فارسی نامگذاری نمودند . حال در آستانه رسیدن به ۱۶ شهریور هستیم و من پس از این همه سال تجربه برایتان سخن گفتم . ۱۵ سال است شاید که می‌نویسم و این دنیای بزرگ برای من شاید همان حس رضایتیست که می‌توانم بدست بیاورم . اینکه یک صفحه‌ای دارم که می‌توانم در آن هرچه که دوست دارم بنویسم و هرچه که دوست ندارم را هم ننویسم .

وبلاگ‌نویسی برای من یک سبک زندگی بود. همیشه حس قدرت داشتم از نوشتن‌اش چون می‌دانستم اینجا رومه من است . اینجا مکان من است و ایجا من هستم که هرچه می‌خواهم را می‌نویسم . وبلاگ من را باهوش‌تر و بزرگ‌تر کرد . دنیای وبلاگ‌ها من را هوشمندتر ساخت و گذاشت دنیایی را تجربه کنم که شاید هیچ جای دیگر نمی‌توانستم مثلش را تجربه کنم . دنیای وبلاگ‌ها کلی اطلاعات برایم به ارمغان داشت و کلی چیزها ازش یاد گرفتم که شاید برای یادگرفتن شان باید کلی کتاب می‌خواندم . دنیای وبلاگ‌ها برایم حس ارتباط داشتن و زنده بودن را معنا داشت و وبلاگ برای من جایی بود که شاید می‌توانستم کمی درونش قدرتمند تر باشم .

وبلاگ من را عادت داد که کتاب بخوانم . که علم یاد بگیرم چون برای نوشتن وبلاگ باید چیزی بلد بود تا بتوان آن را نوشت . وبلاگ به من کمک کرد تا شاید انشای مودبانه ام بهتر شود و بتوانم درست‌تر صحبت کنم . وبلاگ من را اینگونه تربیت کرد که همیشه دنبال یادگیری بیشتر باشم و همیشه کتاب بخوانم و وبلاگ بخوانم و اطلاعات جدید کسب کنم . وبلاگ شاید همان کاریست که مدعی هستم در حال انجامش هستم . خودم را وبلاگ‌نویس نامیده ام و با خود می‌گویم که خب وبلاگ‌نویسم . یعنی یک کاری را انجام می‌دهم . درست است که به قدرت قدیم نیستم ولی خب وقتی می‌نویسم پس هستم.

وبلاگ به من دوستان خوبی را هدیه کرد . شاید امروز نیستند اما نفسشان برای من گرمای وجود است و بدون آن دوستان زندگی بی‌معنی است . وبلاگ به من ارتباطات یاد داد و من را با دنیای آدم‌های مختلف آشنا کرد . شاید من به وبلاگ خیلی مدیون باشم . وبلاگ به شما چه داد؟

موافق یک چالش هستین؟ اصلا پست رو چالشی می‌کنیم. وبلاگ بهتون چه داد و اگر قرار باشه کسی رو تشویق کنید که بنویسه بهش چی میگین؟ توی وبلاگتون بنویسید . دوست دارم نظرات شما را هم پیوست این پست کنم . و بگویم نظرات خوانندگان و وبلاگ‌نویسان دیگر هم این است. برایش جایزه هم می‌گذاریم که خیلی هم بیهوده نباشد .

پس بنویسید چیزهایی که وبلاگ نوشتن بهتون داده و آدرس این پست رو هم لینک کنید روی پستتون و پستتون رو برای من بفرستید تا دوستانتون بتونن بیان و نظرات دیگران را مطالعه کنند و اگر دوست داشتند شرکت کنند . اگر ۳۰ نفر شرکت کننده داشتیم به ۵ نفر خوش شانس استیکر لپ تاپ ((من بلاگرم)) تعلق میگیره که بتونن بچسبونن به لپ تاپشون (استیکر رو الان ندارم ولی بزودی طراحی میکنم) . اگر بیش از ۳۰ نفر شرکت کننده شدیم به شش نفر این استیکر اهدا میشه به قید قرعه و اما اگر  تعداد زیادی شرکت کردند (مثلا صد نفر) دو عدد فلش مموری کادو می‌دیم به رسم یادگار داشته باشن + به قید قرعه هم به ده نفر استیکر من بلاگرم تعلق میگیره . دوست داشتین شرکت کنین . حتما بگین دوستانتون که شرکت کردند بیان اینجا که توی قرعه کشی شرکت داده بشن . یه پست در مورد روز وبلاگ نویسی بنویسید و این پست رو لینک کنید و دوستانتان را دعوت کنید . در نهایت یک عالمه پست داریم که در روز ۱۶ شهریور نوشته ایم ما بلاگرها.

یا شایدم برا همه یک پست مجزا زدم و همه رو اونجا معرفی کردم .

+بسته به حضور شرکت کنندگان احتمال تغییر هدیه وجود دارد

پس از یک‌سال نوشتن :)

۱۰۲۴ : قسمت دوازدهم (شگفتی جهان)

من وبلاگ‌نویس‌ام (+هدیه) - تمدید شد

وبلاگ ,پست ,شاید ,شرکت ,هم ,یک ,برای من ,من را ,وبلاگ به ,دنیای وبلاگ‌ها ,که شاید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طلبه شراب توحید گروه ترجمه و ویرایش سیناپس پرورش عروس هلندی سینماهای تهران و فیلم های در حال اکران در آنها موقوفه اهل بیت، مدرسه معارفی و خیمة الانتظار روستای خلق آباد زیست شناسی دریا Marine Biology نقاشی شرکت خدماتی و نظافتی کانال استخدام کاریابی همکارشو