براتون تعریف کردم که چه شد که من به دنیای وبلاگها قدم گذاشتم و چه شد که در نهایت این همه سال نوشتم . وبلاگ برای من چندین و چند تعریف دارد و همه این تعریفها جدای از تخصصی بودن، حسیاند . من به وبلاگ و نوشتن وبلاگ احساس دارم و یادم نمیآید بعد از اینکه دیدم میتوانم برای خودم یک سایت داشته باشم روزی آمده باشد که بدون وبلاگ بوده باشم . ۱۶ شهریورماه روز وبلاگنویسی فارسی است . روزی که برای اولین بار سلمان جریری اولین پست خودش را منتشر کرد و پس از مدتی این روز را روز وبلاگنویسی فارسی نامگذاری نمودند . حال در آستانه رسیدن به ۱۶ شهریور هستیم و من پس از این همه سال تجربه برایتان سخن گفتم . ۱۵ سال است شاید که مینویسم و این دنیای بزرگ برای من شاید همان حس رضایتیست که میتوانم بدست بیاورم . اینکه یک صفحهای دارم که میتوانم در آن هرچه که دوست دارم بنویسم و هرچه که دوست ندارم را هم ننویسم .
وبلاگنویسی برای من یک سبک زندگی بود. همیشه حس قدرت داشتم از نوشتناش چون میدانستم اینجا رومه من است . اینجا مکان من است و ایجا من هستم که هرچه میخواهم را مینویسم . وبلاگ من را باهوشتر و بزرگتر کرد . دنیای وبلاگها من را هوشمندتر ساخت و گذاشت دنیایی را تجربه کنم که شاید هیچ جای دیگر نمیتوانستم مثلش را تجربه کنم . دنیای وبلاگها کلی اطلاعات برایم به ارمغان داشت و کلی چیزها ازش یاد گرفتم که شاید برای یادگرفتن شان باید کلی کتاب میخواندم . دنیای وبلاگها برایم حس ارتباط داشتن و زنده بودن را معنا داشت و وبلاگ برای من جایی بود که شاید میتوانستم کمی درونش قدرتمند تر باشم .
وبلاگ من را عادت داد که کتاب بخوانم . که علم یاد بگیرم چون برای نوشتن وبلاگ باید چیزی بلد بود تا بتوان آن را نوشت . وبلاگ به من کمک کرد تا شاید انشای مودبانه ام بهتر شود و بتوانم درستتر صحبت کنم . وبلاگ من را اینگونه تربیت کرد که همیشه دنبال یادگیری بیشتر باشم و همیشه کتاب بخوانم و وبلاگ بخوانم و اطلاعات جدید کسب کنم . وبلاگ شاید همان کاریست که مدعی هستم در حال انجامش هستم . خودم را وبلاگنویس نامیده ام و با خود میگویم که خب وبلاگنویسم . یعنی یک کاری را انجام میدهم . درست است که به قدرت قدیم نیستم ولی خب وقتی مینویسم پس هستم.
وبلاگ به من دوستان خوبی را هدیه کرد . شاید امروز نیستند اما نفسشان برای من گرمای وجود است و بدون آن دوستان زندگی بیمعنی است . وبلاگ به من ارتباطات یاد داد و من را با دنیای آدمهای مختلف آشنا کرد . شاید من به وبلاگ خیلی مدیون باشم . وبلاگ به شما چه داد؟
موافق یک چالش هستین؟ اصلا پست رو چالشی میکنیم. وبلاگ بهتون چه داد و اگر قرار باشه کسی رو تشویق کنید که بنویسه بهش چی میگین؟ توی وبلاگتون بنویسید . دوست دارم نظرات شما را هم پیوست این پست کنم . و بگویم نظرات خوانندگان و وبلاگنویسان دیگر هم این است. برایش جایزه هم میگذاریم که خیلی هم بیهوده نباشد .
پس بنویسید چیزهایی که وبلاگ نوشتن بهتون داده و آدرس این پست رو هم لینک کنید روی پستتون و پستتون رو برای من بفرستید تا دوستانتون بتونن بیان و نظرات دیگران را مطالعه کنند و اگر دوست داشتند شرکت کنند . اگر ۳۰ نفر شرکت کننده داشتیم به ۵ نفر خوش شانس استیکر لپ تاپ ((من بلاگرم)) تعلق میگیره که بتونن بچسبونن به لپ تاپشون (استیکر رو الان ندارم ولی بزودی طراحی میکنم) . اگر بیش از ۳۰ نفر شرکت کننده شدیم به شش نفر این استیکر اهدا میشه به قید قرعه و اما اگر تعداد زیادی شرکت کردند (مثلا صد نفر) دو عدد فلش مموری کادو میدیم به رسم یادگار داشته باشن + به قید قرعه هم به ده نفر استیکر من بلاگرم تعلق میگیره . دوست داشتین شرکت کنین . حتما بگین دوستانتون که شرکت کردند بیان اینجا که توی قرعه کشی شرکت داده بشن . یه پست در مورد روز وبلاگ نویسی بنویسید و این پست رو لینک کنید و دوستانتان را دعوت کنید . در نهایت یک عالمه پست داریم که در روز ۱۶ شهریور نوشته ایم ما بلاگرها.
یا شایدم برا همه یک پست مجزا زدم و همه رو اونجا معرفی کردم .
+بسته به حضور شرکت کنندگان احتمال تغییر هدیه وجود دارد
درباره این سایت