تمدید شد : تا ۲۶ شهریور فرصت دارید

بهتر بود در یک پست جمع و جور این را ذکر می‌کردم . همانطور که می‌دانید به ۱۶ شهریور نزدیک می‌شویم . این روز را روز وبلاگ‌نویسی فارسی دانسته‌اند . از آنجایی که یک وبلاگ‌نویس کهنه‌کار (داستانش اینجاست) به حساب می‌آیم با خود گفتم که به مناسبت تولد شاید شانزده سالگی وبلاگ‌نویسیم یک حرکتی رو انجام بدم و به رسم یادگار هدایایی نیز تقدیم کنم .

برای اینکه بتوانید شما هم سهیم باشید تا با هم حرکتی را کنیم با من همراه باشید . یک پست از وبلاگ‌تون رو باید به این مساله اختصاص بدید با عنوانی که دوست دارید . یک پست بنویسید از احساساتتون به وبلاگ نویسی و اینکه وبلاگتون براتون جه معنی‌ای دارد. یک خاطره هم چاشنی‌اش کنید بدک نمی‌شود . بهترین پستتون رو از نظر خودتون معرفی کنید و بگین چه احساسی داشتید وقتی نوشتیدش. چند چیزی که وبلاگ‌نویسی بهتون داده رو بنویسید و درنهایت تشویق کنید کسانی رو که تا به حال وبلاگ ننوشته اند یا قدیم وبلاگ‌نویس بودند و امروز نیستند . یک پست با همین محتوا بنویسید . چون این حرکت جایزه دارد و جوایز ارزنده‌ای مد نظرم هست بهتر است این پست را هم روی همان پستتان لینک کنید و به شرکت کنندگانی که از طریق وبلاگ شما دوست دارند در این حرکت ما سهیم شوند اطلاع دهید که حتما پستی که نوشته اند را به آدرس ایمیل من که در انتهای این پست نوشته شده ارسال کنند یا به صورت نظر خصوصی برایم ارسال کنند که در پست مخصوصی که در روز موعود منتشر می‌کنیم آدرس وبلاگشان موجود باشد . حتما من را لینک کنید و این مساله را هم گوشزد کنید تا همه این را بدانند . چون این حرکت همراه با هدیه و یادگاریست حیف است که با لینک نکردن باعث عدم اطلاع رسانی بشین. اگر جایزه نداشت لینک کردن هم ومی نداشت اما چون هدیه درنظر گرفته شده حیف می‌شود اگر افرادی اطلاع نداشته باشند.

در نهایت در روز ۱۶ شهریور برحسب تصادف به تعدادی از عزیزانی که این حرکت را با ما انجام داده اند هدایای نفیسی تعلق خواهد گرفت . دوست دارم مطالبتان را مطالعه و از آنها لذت ببرم . ضمنا بهترین مطالبی که انتخاب کردید را سعی کنید کوتاه انتخاب کنید چون قرار است در قسمت ویژه ای در پادکست ۱۰۲۴ پست‌هایتان را بخوانم . پس سعی کنید خیلی خیلی بلند نباشند که بتوان آنها را در پادکست استفاده کرد . همینجا هم خبرش را دادم که ۱۰۲۴ قسمت ویژه نیز خواهد داشت برای روز وبلاگ‌نویسی. بعد در روز ۱۶ شهریور مراسماتی داریم و نفرات برنده در تاریخ ۱۷ شهریور اعلام می‌شوند . جوایز نیز بسیار ارزنده هستند که بعد به اطلاع عزیزان خواهذ رسید

دوست داشتید بهتره دوستانتون رو هم دعوت کنید که شرکت کنند. یعنی توی پستتون ازشون بخواین اون‌ها هم بیان و شرکت کنند. می‌تونین سه نفر به چالش بکشانید. پست جایزه داره و تعداد نفرات ارزش جایزه رو بالاتر می‌بره.

آدرس ایمیل : hi@hatefix.ir

بعدا نوشت : یکی از مهمترین چیزهایی که وبلاگ نویسی بهتون داد چی بود . به آی دی تلگرام زیر ویس بدید و بگین تا در قسمت مخصوص ۱۰۲۴ با صدای شما نظر شما پخش بشه @hatefxi

منتظر محبت‌هاتون هستم .

پس از یک‌سال نوشتن :)

۱۰۲۴ : قسمت دوازدهم (شگفتی جهان)

من وبلاگ‌نویس‌ام (+هدیه) - تمدید شد

هم ,پست ,رو ,یک ,روز ,شهریور ,یک پست ,این حرکت ,در روز ,۱۶ شهریور ,کنید و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرکیش سرویس شرکت اژدری نوین Exo l ابزار تونل تجهیزات بازسازی و زیبایی سازی منزل طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل مدیاتودی محمد حسین زاده آ کلاه دار احــــــرام تـــــفــــــکـــــر