درست یک‌سال پیش در دیماه ۹۸ تصمیم جدی گرفتم که از سرویس بیان به طور کامل استفاده نکنم . نوشته شد که این وبلاگ منتقل شده است . دامنه همان دامنه قبلی ماند اما فقط وبلاگ داخلش ناگهان بلاگفا شد و اینجا برای همیشه دیگر هیچ خواننده‌ای نداشت! اما من هرگز هیچ خداحافظی رسمی از این وبلاگ نداشتم . برای همین پس از یک سال بازگشتم تا پست خداحافظی کامل با بیان رو بنویسم و برای همیشه دیگر از این سرویس استفاده نکنم .

دلیل مهاجرت من از بیان بسیار زیاده که دوست ندارم در پست خداحافظی به آنها بپردازم . دوست دارم در این پست از وبلاگ‌نویسانی که در مدتی که وبلاگ در بیان می‌نوشتم حامی ام بوده‌اند تشکر کنم . این وبلاگ از این به بعد با این آدرس در دسترس خواهد بود : hatefweblog.blog.ir . گرچه تمامی پست‌ها از دسترس خارج شدند .

بدون شک انتظار داشتم که دوستانی که در بیان داشتم به همراه من به بلاگفا بیان و اونجا با هم در تماس باشیم که متاسفانه هرچقدر منتظر بودم این اتفاق نیفتاد و نتیجه‌اش شد یافتن دوستان جدید در بلاگفا . به هرحال لازم دونستم به عنوان پست پایانی از دوستان تشکر کنم .

از فاطمه ، بیگ کت ،‌ میم_ ، بهار ، بهارنارنج ، هلن پراسپرو ، فارام ، معصومه ، لیمو ، صبیره ، احمدرضا ،‌ رضا ، علیرضا ( که تو بلاگفا دارمش) ، پرنیان ، فرزاد ، مریم بی‌معرفت ( که دروغ می‌گفت دوست داره منو بخونه و ای کاش راستش رو میگفت که دوست نداره بخونه ) ،  نلی عزیز ، مستور که کلا دو سه تا نظر یادم نمی‌آد داده باشه ولی من می‌خوندمش ، الهام ، الهه که از دستش خیلی ناراحتم و هرگز نمی‌گم چرا ، لنی ، آسمان ( اگه هنوز اینجا رو بخونه) ، بهنام ، آرام ، بوبک ، مدوسا ، فاطمه که نقاش لبخند بود و خیلی ها و خیلی های دیگه که ذهنم نمی‌تونه به خاطر بیاره ولی یک مدتی لطف داشت من رو خوندن .

اگر در نظری ، چتی، صحبتی ، گفتگویی ، ابراز عقیده‌ای و یا مخالفتی به تک تک عزیزانی که در این وبلاگ بودند و نیز به تک تک عزیزانی که دوستان عزیزی بودند بی ادبی و بی احترامی شده یا پیامی نامربوط نوشته شده از صمیم قلب از تک تک تون معذرت می‌خوام که بی‌شک به بزرگواری خودتون می‌بخشید . و تک تک کسانی که اذیتم کردند ، دو رو بودند و دروغ گفتند و یا خاله زنک بازی درآوردند یا دوستانم را آزاردند و یا من را هم به طور کامل فراموش کرده و اما تجربه کردم تا از تکرار آن جلوگیری کنم . از اینکه یک مدت همراهتان بودم به خودم می‌بالم که دوستانی خوب و مهربان داشتم و از تک تک تان (چه عزیزانی که اسمشان را نوشتم و چه عزیزانی که اسمشان را ننوشته‌ام ) تشکر می‌‌کنم . امیدوارم همیشه بنویسید و همیشه ادامه داشته باشید چون وبلاگ تنها سنگر ماست و ما چیزی رو شناختیم که دل کندن ازش بسیار بسیار سخت و اذیت کنندست . 

از اینکه در این مدت آزرده‌خاطر شدید از هر عمل من از صمیم قلب ازتون معذرت می‌خوام و امیدوارم که همیشه قلمتون گرم باشه.

این دامنه تا ۱ اردیبهشت فعال خواهد بود و بعد از آن به طور کامل همه چیز حذف خواهد شد .

اگر دوست داشتید با هم در تماس باشیم به من ایمیل بزنید تا خاطراتی مرور و دیداری تازه کنیم . خوشحالم ایمیل‌هایتان را بخوانم :

hatefweblog {at} gmail.com
خدا نگهدار بیان
هاتف / ۲۰ آذر ۹۹

نظرات این پست تنها تایید می‌شوند . پاسخی برایشان نوشته نمی‌شود . پاسخ‌ها خصوصی برای نویسندگان ارسال می‌شود

پس از یک‌سال نوشتن :)

۱۰۲۴ : قسمت دوازدهم (شگفتی جهان)

من وبلاگ‌نویس‌ام (+هدیه) - تمدید شد

، ,تک ,وبلاگ ,بیان ,رو ,دوست ,تک تک ,عزیزانی که ,این وبلاگ ,به طور ,طور کامل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پریشان گویی های یک دلِ تنگ... ...ᶤᶠ ᶤ ᶜᵒᵘˡᵈ ᶠˡʸ سایت فایل مَس کمرنگ تر از آنکه به چشمت آید دستگاه های حک و برش لیزری فلز و غیر فلزات یادواره شهدای شهر هفشجان کار عملی سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه مجله کودکسان پیش گفتار